Jeff Bezos și epoca Amazon

The everything store
  • Titlul original: The Everything Store: Jeff Bezos and the Age of Amazon
  • Ediția I 2014, paperback
  • Traducător: Dan Bălănescu
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 456 pagini
  • ISBN: 978-606-8360-91-1

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 55,00 lei

Special Price 44,00 lei

Descriere

Detalii

Obiectivul acestei cărţi este de a spune povestea din spatele unuia dintre cele mai mari succese antreprenoriale de la zborul turbopropulsorului cu două locuri al lui Sam Walton deasupra Sudului american pentru a evalua potenţiale locaţii pentru magazine Walmart. Este povestea unui copil talentat care a ajuns un director executiv extraordinar de motivat şi de adaptabil şi despre felul în care el, familia şi colegii săi au pariat masiv pe o reţea revoluţionară numită internet şi pe viziunea grandioasă a unui singur magazin care vinde de toate - Brad Stone

Jeff Bezos și epoca Amazon este o lectură revelatoare pentru oricine își dorește să înțeleagă dinamica după care funcționează economia digitală.
Steven Levy, autorul Hackers

O lectură fascinantă și o excelentă cronică a ascensiunii Amazon. Cartea este un adevărat cadou pentru noua generație de antreprenori și oameni de afaceri.
Bussines Insider

Jeff Bezos este unul dintre cei mai vizionari și mai tenace inovatori ai vremurilor noastre și, asemenea lui Steve Jobs, transformă și inovează industrii întregi. Brad Stone captează între paginile acestei cărți întreaga pasiune și strălucire de care Jeff Bezos face dovadă.
Walter Isaacson, autorul Steve Jobs

Cea mai bună carte de afaceri a anului. Jeff Bezos și epoca Amazon ne oferă acces la una dintre cele mai de succes povești antreprenoriale ale ultimilor decenii.
Michael Levine, The Huffington Post

Când vei avea optzeci de ani și, într-un moment liniștit de reflecție, îți vei aminti povestea vieții tale, capitolul cel mai pregnant și semnificativ se va referi la alegerile pe care le-ai făcut. În cele din urmă, suntem ceea ce alegem.

Jeff Bezos, discursul adresat absolvenților Universității Princeton, 30 mai 2010

Despre Autor

Brad Stone a scris timp de cincisprezece ani despre Amazon și tehnologiile din Silicon Valley pentru publicații precum Newsweek și New York Times. În prezent este editorialist la Bloomberg Businessweek și locuiește în San Francisco, California. Mai multe informații despre autor găsiți accesând siteul www.brad-stone.com.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor
Cartea a fost schimbata - (21.11.2015)
Va multumesc pentru schimbarea cartii, pentru amabilitate si pentru cartile interesante pe care le editati.
În atenția cititorului ”blue” - (13.11.2015)
Vă rugăm să ne lăsați un număr de telefon sau un mail pe carte@publica.ro pentru a vă schimba cartea, în cazul în care cei de la librăria Eminescu nu au schimbat-o între timp.
Într-adevăr, e neplăcut, dar e o greșeală din tipografie de care nu avem cum să fim conștienți - nici noi, nici librarii, de aceea nu e nicio problemă și schimbăm exemplarele cu defecte. Dar trebuie să ne lăsați și o modalitate de contactare :)!
Lipsesc pagini din carte - (06.10.2015)
Am cumparat cartea acum vreo luna si lipsesc pagini intregi.
Mai precis, de la pagina 32 pana lagina 49 sunt intoduse paginile 409-424. Cartea a fost sigilata, in tipla, cumparata de la Libraria Eminescu.
Mi se pare inadmisibil ca atunci cand cumperi o carte care costa peste 50 ron sa exista astfel de situatii neplacute.
O carte obligatorie pentru antreprenorii de azi - (10.08.2014)
Sunt prezentate pe scurt dar foarte clar, principalele etape din evolutia Amazon. E o carte care are cel putin 10 sfaturi de care trebuie tinut cont daca conduci o afacere azi - nu neaparat online.
O carte actuala de foarte buna calitate!
Recomand!