AC/DC Maximum Rock&Roll

Totul despre cea mai mare trupă de rock din lume
  • Titlul original: AC/DC Maximum Rock & Roll
  • Ediția I 2010
  • Traducător: Raluca Maria Dumitru, Constantin Dumitru-Palcus, Liviu Mateescu
  • Dimensiuni: 13x20 cm
  • 544 pagini
  • ISBN: 978-973-1931-35-7

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

VICTORIA BOOKS este o marca inregistrata a editurii Publica. Sub acest nume va aparea o serie de biografiil ale unor personalitati din diverse domenii.
AC/DC Maximum Rock&Roll este prima aparitie Victoria Books.

TOTUL DESPRE CEA MAI MARE TRUPĂ DE ROCK DIN LUME

Cu o sută cincizeci de milioane de albume în urmă, Bon Scott apărea îmbrăcat în şcolăriţă, la Countdown, emisiunea muzicală a postului ABC – opusul perfect al lui Angus, în costumul lui de elev.

În cei treizeci de ani care-au trecut de-atunci, AC/DC şi-a pus amprenta asupra a milioane de vieţi, din Bruxelles până la Brisbane şi Bucureşti. Au avut un moment de cumpănă după moartea lui Bon, în 1980, dar au reuşit să-şi revină şi să cucerească întreaga lume cu Brian Johnson şi cu albumul Back in Black.

"Sunt de neoprit: AC/DC nu e o doar o trupă de rock, este emblema rockului. Încercaţi să vă imaginaţi lumea fără ei. O carte atât de fidelă spiritului trupei, încât după ce-o citeşti îţi asurzesc urechile. Orice rocker care se respectă trebuie s-o citească."

PUBLISHERS WEEKLY

"Cea mai bună carte despre AC/DC."

CHRISTIE ELIEZER, BILLBOARD AUSTRALIA

"E ca un jurnal de călătorie, cu acel entuziasm care te face să scrii pe prima hârtie care-ţi pică în mână, dar şi un fel de interviu luat în culise şi o biografie. Fotografiile din carte completează citatele, anecdotele şi adevărurile din ea. MAX se înclină în faţa lui Murray şi Arnaud pentru felul cum au conceput acest omagiu pentru trupa care a marcat rockul."

MAX TV
Despre Autor

Pentru prima oară, Murray Engleheart şi Arnaud Durieux spun toată povestea celei mai mari şi mai zgomotoase trupe australiene.

Murray, care se numără printre cei mai respectaţi jurnalişti muzicali din Australia, scrie pentru reviste din toată lumea. Le-a luat mai multe interviuri membrilor trupei.

Iar Arnaud este un jurnalist care nu i-a scăpat niciodată din ochi pe cei de la AC/DC, ajungând să aibă cea mai bine pusă la punct şi cea mai completă arhivă cu materiale foto şi nu numai.

Opinia cititorilor
AC DC - WE ROCK ! - (12.08.2013)
Cea mai buna si cuprinzatoare lucrare despre aceasta minunata trupa ! Prea multe legende existau pe tema acestei trupe , dar aceasta carte efectiv ne Lumineaza si ne Bucura ! asteptam si alte biografii ale trupelor care au facut istorie !
Am citit- o , am recitit-o , am si imprumutat-o la multi pustani ca merita sa cunoasca istoria trupei ca prea sint influentati numai de youtube !
O carte foarte buna! - (31.10.2010)
http://www.artasunetelor.ro/Recenzii_carti.html
Cuprins

Introducere

1 Cu un sărut a la Glasgow

2 Ritmaticianul

3 Al şaptelea fiu

4 Începuturile

5 Nu puteam să-mi câştig existenţa făcând pe nebunul

6 A fost ca un uragan

7 Vi se pare că sunteţi zgomotoşi?

8 High Voltage

9 TNT

10 Dirty Deeds

11 Anarchy in the UK

12 Necazuri acasă

13 Let There Be Rock

14 Pământul făgăduinţei

15 Powerage

16 Highway To Hell

17 Prea aproape de soare

18 Un flăcău nu foarte ambiţios

19 Back In Black

20 For Those About To Rock

21 Flick Of The Switch

22 Fly On The Wall

23 Blow Up Your Video

24 The Razors Edge

25 Ballbreaker

26 Stiff Upper Lip

27 No Particular Place To Go

Discografie

Mulţumiri

Provenienţa fotografiilor