Aisbergul nostru se topeşte

Schimbarea şi succesul în orice condiţii
 • Traducator: Monica Sibinescu
 • 14.5 x 20.5 cm
 • 160 pagini
 • Pret: 43,35 lei
 • ISBN: 978-973-88749-9-2
 • Disponibilitate: În stoc
43,35 lei
+ Adaugă la wishlist
 • Cea mai bine vândută carte în clasamentul New York Times, Wall Street Journal, Usa Today şi Businessweek.

  Aisbergul nostru se topeşte este o fabulă simplă despre cum să reuşeşti într-o lume aflată în permanentă schimbare. Bazată pe lucrările premiate ale lui John Kotter, aceasta este o poveste care a fost folosită în sprijinul a mii de oameni şi organizaţii.

  Fabula descrie o colonie de pinguini din Antarctica. Un grup de pinguini frumoşi, imperiali trăiesc aşa cum au făcut-o de multă vreme. După un timp, o pasăre curioasă descoperă că o problemă potenţial devastatoare le ameninţă căminul – şi practic nimeni n-o ascultă.

  Eroii povestirii, Fred, Alice, Louis, Buddy, Profesorul şi NuNu seamănă cu persoane pe care le cunoaştem, poate chiar cu noi înşine. Povestea lor face referire la rezistenţa la schimbare şi acţiunea eroică, obstacole în aparenţă dificile şi cele mai inteligente tactici de a face faţă acestor obstacole. Este o povestire care astăzi apare peste tot în jurul nostru – dar pinguinii fac faţă unor foarte reale provocări cu mult mai bine decât majoritatea dintre noi.

  Aisbergul nostru se topeşte se bazează pe munca de pionierat, care demonstrează felul în care cei Opt Paşi conduc la schimbarea necesară în orice fel de grup. Este o povestire de care se poate bucura oricine şi care furnizează în acelaşi timp îndrumări nepreţuite pentru o lume care se mişcă din ce în ce mai repede.

 • Ce spun oamenii

  Cuvânt înainte de Spencer Johnson

  Cuvânt de întâmpinare

  Aisbergul nostru nu se va topi niciodată

  Aisbergul se topeşte şi ar putea să se spargă în curând!!

  Ce-i de făcut acum?

  Problemă? Ce problemă?

  Nu pot face totul de unul singur

  Pescăruşul

  Transmiterea mesajului

  Veşti bune, veşti proaste

  Cercetaşii

  Al doilea val

  Schimbarea cea mai remarcabilă

  Schimbarea şi succesul

  Cei Opt Paşi pentru o schimbare reuşită

  Rolul gândirii şi al sentimentelor

  Cum s-a născut această carte

 • John Kotter este unul dintre cei mai importanţi gânditori în domeniul leadership-ului. Este autor a unsprezece cărţi foarte apreciate, multe dintre ele devenind bestseller în domeniul afacerilor.

  Profesorul Kotter susţine cursuri şi seminarii la Harvard Business School precum şi în întreaga lume. Locuieşte la Cambridge, Massachusetts, împreună cu soţia sa, Nancy Dearman, fiica, Caroline, şi fiul, Jonathan.

  Profesorul Kotter figurează printre primii 50 cei mai influenţi gânditori globali de business conform clasamentului Thinkers50. (www.thinkers50.com)

  Holger Rathgeber este un manager global modern. El lucrează pentru Becton Dickinson, una dintre cele mai importante firme de tehnologie medicală din lume. Rathgeber este născut în Frankfurt, Germania. Primii ani din punct de vedere profesional i-a petrecut în Asia. Din 2004 locuieşte împreună cu soţia sa Jutta şi fii Daniel şi Benny în localitatea White Plains, New York.

 • Adaugă primul comentariu al acestui produs