Beyond Disruption

Inovați și creșteți fără să distrugeți industrii, companii sau cariere

  • Titlul original: BEYOND DISRUPTION: Innovate and Achieve Growth without Displacing Industries, Companies, or Jobs
  • Ediția I 2023, paperback
  • Traducător: Raluca Chifu
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 232 pagini
  • ISBN: 978-606-722-570-9

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 55,00 lei

Special Price 44,00 lei

Descriere

Detalii

Bestsellerul global Strategia oceanului albastru a schimbat pentru totdeauna modul în care se raportează lumea la strategie. Acum, W. Chan Kim și Renée Mauborgne oferă o nouă idee îndrăzneață, care va transforma modul în care ne raportăm toți la inovare și dezvoltare.

Perturbarea domină teoria și practica inovării. Însă, în ciuda puterii sale, ea este distructivă, înlocuind locuri de muncă, companii și chiar întregi industrii. Oare pierdem din vedere o altă abordare a inovării și a dezvoltării?

După trei decenii de cercetare, autorii bestsellerului Strategia oceanului albastru, W. Chan Kim și Renée Mauborgne, dezvăluie un alt mod de a inova și de a crește. La fel cum Strategia oceanului albastru a redefinit esența strategiei ca fiind crearea, nu concurarea, Beyond Disruption redefinește și extinde imaginea existentă a inovării printr-o nouă abordare, crearea neperturbatoare, liberă de înlocuirea distructivă care apare când inovatorii își propun să perturbe. Kim și Mauborgne arată avantajele distincte ale creării neperturbatoare pentru afaceri și societate, arătând cum această nouă abordare a inovării permite companiilor să crească și, totodată, să fie o forță a binelui. Cu exemple din toate sectoarele economiei și un cadru practic pentru eforturile de inovare, cartea arată:

●  De ce crearea neperturbatoare contează pentru noi toți și de ce probabil va deveni și mai importantă în viitor.
●  Cum completează ea perturbarea și cum puteți să identificați și să profitați de oportunitățile neperturbatoare.
●  Cum își pot urmări mai atent companiile strategiile de dezvoltare și inovare, într-un mod mai echilibrat pentru afaceri și societate.

Cercetările bogate din spatele acestei cărți, un ghid practic pentru inovare și dezvoltare, și mesajul său ieșit din comun o fac un must-read pentru următoarea generație de inovatori.

Inovația duce la progres, însă nu ar trebui să confunde scopul cu mijloacele. În Beyond Disruption aflăm că inovația poate fi și neperturbatoare. Renée Mauborgne și W. Chan Kim ne prezintă cadrul acestei strategii transformatoare care rezolvă probleme actuale și, în același timp, creează oportunități care îmbunătățesc viețile tuturor. — Argumentul UniCredit Bank

„Crearea neperturbatoare este un nou concept deschizător de drumuri, care le arată liderilor cum pot să inoveze și să se dezvolte organizațiile lor, fiind totodată forțe ale binelui. Această carte va deveni celebră în domeniul afacerilor.”JAKE COHEN, prodecan senior, Școala de management MIT Sloan

Strategia oceanului albastru, principalul bestseller global care a învățat o întreagă generație de manageri cum să-și dezvolte profitabil companiile, reformula strategia nu ca pe un joc între rivali care se luptau pentru piețe și clienți, ci ca pe o nouă abordare pentru a crea piețe și a atrage clienți, fără concurență. Acum, în Beyond Disruption, W. Chan Kim și Renée Mauborgne dezvăluie o nouă abordare a inovării, fără perturbare și fără pierderea distructivă a locurilor de muncă, a oamenilor, a companiilor și a domeniilor, care apare când companiile își propun perturbarea. Kim și Mauborgne numesc „creare neperturbatoare” acest mod de a inova. Spre deosebire de perturbare, care generează câștig și pierdere, crearea neperturbatoare are o sumă pozitivă. Companiile inovează și cresc într-un mod în care toate pot câștiga, fără costurile economice și sociale ale perturbării. Pe baza a 30 de ani de cercetare, Kim și Mauborgne dezvăluie avantajele distincte ale creării neperturbatoare pentru afaceri și societate, arătând cum această nouă abordare îndrăzneață a inovării permite companiilor să se dezvolte și să fie forțe ale binelui. Cu exemple din toate sectoarele economiei și un cadru practic care ghidează eforturile de inovare, cartea le arată liderilor:

● cum să-și formeze o mentalitate de succes cu ajutorul creării neperturbatoare;
● cum să creeze strategii de inovare care determină crearea neperturbatoare în locul perturbării;
● cum să identifice și să profite de oportunitățile neperturbatoare.

Mesajul unic al cărții și cercetările bogate de la baza ei o fac obligatoriu de citit pentru următoarea generație de inovatori.

Despre Autor

W. Chan Kim și Renée Mauborgne sunt profesori de strategie la INSEAD și codirectori ai Institutului INSEAD pentru Strategia Oceanului Albastru din Fontainebleau, Franța.

Sunt autorii cărții Strategia oceanului albastru, un bestseller vândut în peste 4 milioane de exemplare și considerat una dintre cele mai importante și mai influente cărți de strategie scrise vreodată, și ai cărții Trecerea la oceanul albastru, bestseller New York Times, Wall Street Journal, USA Today și Los Angeles Times. Până în prezent, cele două cărți au fost adoptate ca manuale de peste 2 800 de universități din lume, iar autorii lor au fost numiți cei mai influenți specialiști în management din lume de Thinkers50.

Pentru mai multe detalii, accesați blueoceanstrategy.com și twitter.com/blueoceanstrtgy

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor