Cercul inovației

Drumurile bătătorite nu duc spre succes
  • Titlul original: The Circle of Innovation
  • Ediția I 2011
  • Traducător: Cătălin Georgescu
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 560 pagini
  • ISBN: 978-973-1931-82-1

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Lumea afacerilor este într-o permanentă stare de flux, una haotică în care singura strategie de supravieţuire este inovaţia constantă – atât pentru individ, cât şi pentru organizaţie.

În Cercul inovației, Tom Peters îşi reexaminează, rafinează şi reinventează propriile opinii despre inovaţie. Menirea acesteia, după cum spune chiar autorul, este să ,,îngrozească" şi să „lumineze" în acelaşi timp. Acestea sunt "vremuri deosebit de periculoase pentru cei care nu reuşesc să ia taurul de coarne... dar şi vremuri deosebit de prolifice pentru cei care o fac." Geniul lui Peters îşi lasă amprenta pe fiecare pagină a cărții prin curiozitatea insaţiabilă, intelectul agil, perspectiva pragmatică şi misterioasa capacitate de a percepe spiritul timpului.

Această carte este plină de energie şi de profunzime. Ea se adresează deopotrivă minții, inimii şi sufletului. Vă poate transforma compania, cariera, chiar și pe voi înşivă.

"În stilul său inimitabil, Tom Peters a reușit din nou să ofere o resursă inestimabilă tuturor executivilor care se confruntă cu provocări nemaiîntâlnite până acum în lumea afacerilor." Frederick W. Smith, CEO, FedEx

"O capodoperă a genului... Peters nu numai că este părintele corporației postmoderne, dar mai mult decât atât este primul care reușește să scrie literatură de management postmodernă." Los Angeles Times

"Un adevărat manual pentru afacerile care doresc să supraviețuiască într-o lume în continuă schimbare." St. Petersburg Times

"Soluțiile lui Peters sunt adesea radicale, într-un joc periculos cu limita. Însă cazuistica ce-i servește drept reper spune că cine le implementează, reușește la scară mare. Pentru inovație îți trebuie curaj, evadare din zona de confort, puterea de a uita un modus vivendi și de a te actualiza cu gesturi de avangardă. Noi credem în forța inovației și în șansa de a te reinventa, pentru a reuși. Aidoma acestei cărți e și spiritul TEBA – Trans European Business Academy; relaxat, lucid, la zi și dincolo de ziua de mâine, „anticipând evoluția"." Ilie Drăgan, Board member, TEBA

Despre Autor

Născut în anul 1942, Tom Peters a devenit licenţiat în construcţii civile în 1965, urmând apoi studii de afaceri la Stanford Business School, unde a absolvit cursuri de MBA şi doctorat.

Supranumit „părintele corporaţiei postmoderne", Tom Peters este cel care a creat o nouă școală de management, graţie energiei, stilului, influenţei şi ideilor sale.

Fără nicio îndoială, Tom Peters a contribuit la crearea managementului modern mai mult decât oricine în ultimii 60 de ani. În opinia publicaţiilor Fortune, The Economist, The New Yorker şi The Los Angeles Times, Tom este un ,,über-guru" al managementului şi inventator al industriei de ,,management guru".

Tom Peters ocupă poziţia 19 în clasamentul global al celor mai influenţi gânditori de business Thinkers50, ediția 2009 (www.thinkers50.com).

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor