Cultura serviciilor superioare

Metoda confirmată prin care să vă încântați clienții, colegii și pe toți cei care vă ies în cale.
  • Titlul original: Uplifting Service
  • Ediția I 2013, paperback
  • Traducător: Mihaela Sofonea
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 376 pagini
  • ISBN: 978-606-8360-49-2

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 69,00 lei

Special Price 55,20 lei

Descriere

Detalii

Cultura serviciilor superioare este un proiect al editurii Publica, susținut de Customer Focus.

RON KAUFMAN ne poartă într-o călătorie în noua lume a serviciilor. Prin intermediul unor studii de caz dinamice și a unor exemple de bună practică, veți afla în ce fel au schimbat regulile jocului cele mai mari companii din lume și cum puteți urma calea spre transformarea superioară a serviciilor.

,,De-a lungul anilor, am asistat la schimbări profunde în atitudinile și acțiunile oamenilor și la îmbunătățiri semnificative ale performanței multor companii în domeniul serviciilor, ceea ce le-a adus vizibile câștiguri în ceea ce privește reputația, cota de piață și profiturile. Organizațiile care construiesc culturi superioare ale serviciilor se bucură de un avantaj competitiv sustenabil, atrăgând clienți mai fideli și angajați mai talentați și mai motivați.”

Ron Kaufman

Citiți această carte și aplicați pașii sugerați. Veți asista la transformarea culturii organizaționale din firma dumneavoastră și la schimbarea ireversibilă a perspectivei pe care o aveți asupra serviciilor. Ron Kaufman a dezlegat misterul serviciilor. Pregătiți-vă pentru o incursiune excepțională într-o lume total nouă.

MARSHALL GOLDSMITH, autorul bestsellerului What Got You Here Wonʼt Get YouThere

Lucrurile simple sunt de regula cheia pentru a obtine realizari importante. Dar cele mai simple lucruri sunt si cel mai greu de explicat. Ron Kaufman este cel mai energic si competent ghid pentru intelegerea perfecta a ceea ce inseamna sa livrezi excelenta in tot ceea ce faci.


ORLANDO SZASZ - cofondator Renania, organizator workshop The Secrets of Superior Service TM     

Ron Kaufman ne dezvăluie în mod convingător motivul pentru care tipul adecvat de servicii vă poate transforma afacerea, oferind totodată un plan detaliat și ușor de urmat. Toți deținătorii funcției de CEO, toți managerii și angajații care furnizează servicii altora, nu numai că ar trebui să citească această carte, ci să o utilizeze ca referință permanentă.

ADRIAN GOSTICK și CHESTER ELTON, autorii bestsellerului The Carrot Principle

O carte extraordinară! Mi-aș dori ca tehnologia să fi ajuns până acolo încât această carte să intre ca prin minune în mintea fiecărui lider din țara noastră și să fie subiect pe agenda ședințelor săptămânale. Mulțumim Ron Kaufman, pentru răbdarea cu care ne înveți cum să creăm servicii incredibile, despre care să vorbească până și competiția!

ELENA CĂLIN fondator Customer Focus Romania, organizator The Secrets of Superior Service TM cu Ron Kaufman

Despre Autor

RON KAUFMAN, fondatorul UP! Your Service, este considerat cel mai important lider și gânditor din lume în domeniul serviciilor destinate clienților și un promoter al construirii unei culturi organizaționale centrate pe servicii.

Ron publică regulat în Bloomberg Businessweek, The Wall Street Journal, The New York Times și USA Today, fiind totodată autorul a paisprezece cărți despre servicii, afaceri și inspirație. A fost inclus în clasamentul ,,Top 25 Whoʼs Hot” dedicat celor mai remarcabili speakeri, alcătuit de către Speaker Magazine.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor
Lectii simple si aplicabile - (30.07.2013)
Ron Kaufman este cel mai bun consultant in Servicii Superioare, din lume. Cartea lui contine exemple, adevarate studii de caz si lectii pentru manageri si antreprenori.
De citit si de recitit aceasta carte de 100 de ori!
Rezultatul:
- veti intelege cum sa va loializati clientii
- veti iesi din batalia preturilor
- veti sti ce fac cele mai bune organizatii din lume