Minighid de mutări câștigătoare în piața de capital

Cum să-ți menții portofoliul în creștere atunci când piața crește, scade sau evoluează lateral
  • Titlul original: The Little Book of Bull Moves, Updated and Expanded
  • Ediția I 2014, paperback
  • Traducător: Diana Dorobanțu
  • Dimensiuni: 12 x 17 cm
  • 328 pagini
  • ISBN: 978-606-722-001-8

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Minighid de mutări câștigătoare în piața de capital face parte din seria Cărți mici, profituri mari, un proiect al editurii Publica susținut de Erste Asset Management.

De ce este atât de bună această carte? Deoarece Peter Schiff are bun simț și exprimă cu sinceritate ceea ce gândește. Cu o claritate admirabilă, sarcasm și critică bine țintită la adresa Fed-ului și a altor factori politici de decizie, el ne explică cauzele și consecințele crizei financiare actuale și cum să investim inteligent pentru a ne proteja și chiar spori capitalul. Schiff înțelege limpede că o schimbare importantă a echilibrului economic și politic al lumii este pe punctul să aibă loc și că o astfel de modificare are nevoie de gândire neconvențională și strategii noi de investiții.

Marc Faber,
editor Gloom Boom & Doom Report

Peter Schiff este unul din puținii analiști financiari care înțelege responsabilitatea pe care o poartă Rezerva Federală pentru ciclul financiar actual care afectează economia americană. Oricine își dorește să afle de ce economia americană se află în primejdie ar trebui să-și treacă această carte pe lista de lecturi.

Ron Paul, membru al Congresului Statelor Unite

Schiff ne avertiza în legătură cu fragilitatea fundației noastre economice cu mult înainte ca primele fisuri să apară. Dacă dorești să ai parte de sfaturi realiste cu privire la mersul pieței, citește această carte.

Glenn Beck, gazda emisiunii The Glenn Beck Program

Peter Schiff înțelege situația financiară actuală mai bine decât majoritatea profesioniștilor de pe Wall Street. Investitorii – cu sau fără experiență – vor fi primii beneficiari ai experienței sale pe piețele de capital.

Jim Rogers, autorul cărții A Gift to My Children.

Despre Autor

Peter D. Schiff este președinte al Euro Pacific Capital, Inc. și unul dintre puținii consultanți de investiții imparțiali care a prezis piața urs actuală și și-a poziționat clienții în consecință. Schiff este frecvent invitat în dezbaterile economice purtate în studiourile Fox News, Fox Business News, CNN, CNBC și Bloomberg TV, și este citat în publicații precum Wall Street Journal, Barron's, Financial Times și New York Times.

Opinia cititorilor