Dark Cockpit — carte cu autograf — cantitate limitată

Cum să comunici, să conduci și să fii în control tot timpul. Ca un comandant de aeronavă.
 • Titlul original: Dark Cockpit
 • Ediția I 2019, hardcover
 • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
 • 208 pagini
 • ISBN: 978-606-722-372-9

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 55,00 lei

Special Price 44,00 lei

Descriere

Detalii

Cititorii au ocazia foarte rară și fascinantă de a intra în cabina de pilotaj, de a afla mai multe decât știu de regulă pasagerii și de a înțelege mecanismele, termenii și procedurile care fac din industria aviației cea mai sigură și mai rapidă modalitate de a ajunge dintr-un punct în altul de pe glob, precum și o referință pentru multe alte industrii.

În orice moment, în aer sunt cel puțin 25 000 de avioane comerciale. Acest trafic imens – în aer, în aeroporturi și în cabinele avioanelor – nu ar fi posibil fără un know-how extrem de bine pus la punct. Cartea Dark Cockpit este prima care intră în acest tezaur de know-how și îl pune la dispoziția oricui dorește să obțină performanțe ridicate în propriul domeniu de activitate, oricare ar fi acela.

În societate și în business există o nevoie acută de principii, reguli și recomandări testate, sănătoase și valoroase, cum sunt cele descrise în această carte. Formatul este unul deopotrivă foarte prietenos, practic și palpitant, cu exemple, noutăți, checklisturi și teme de reflecție pentru cititori.

Emil Dobrovolschi este nu doar un comandant foarte experimentat – dovadă fiind certificările rare de instructor, examinator și pilot de încercare –, ci și un excelent comunicator și povestitor. Din vasta sa experiență de pilot, cartea extrage o serie de întâmplări memorabile și pline de mesaje valoroase pentru cititori.

Octavian Pantiș are experiența de a converti exemple, concepte și modele în sfaturi concrete și relevante pentru oameni de vârste, domenii de activitate sau niveluri de senioritate diferite, experiență tradusă în cursurile pe care le susține și în publicațiile anterioare, foarte apreciate de cititori.

O carte despre rigorile și disciplina meseriei de pilot, utilă în primul rând celor care vor să devină comandanți ai domeniului lor de activitate. Cartea este pasionantă, pentru că deschide ușa cockpitului și îi invită pe cititori într-o aventură a descoperirii regulilor care stau la baza succesului în orice meserie. Dark Cockpit este ușor de citit, dar te ține cu sufletul la gură, ca un zbor cu turbulențe și peripeții după care ajungi la destinație mai pregătit și mai conștient de potențialul tău. — Comandant Mircea Boștină

Când faci performanță, oamenii sunt lângă tine. Când repeți performanța, echipa are încredere în tine. Când îi ajuți și pe ceilalți să fie performanți, ți-ai împlinit menirea. Simți că zbori. Am fost întrebat deseori care este secretul succesului – atitudine, control, experiență, evaluare, comunicare, încredere, echipă. În această carte veți afla și alte secrete, povestite de doi performeri în alt fel de echipamente. — Mihai Covaliu, Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român

Nu știu cine are un job mai dificil și mai solicitant: Emil, Tavi sau eu? Sincer, cred că eu, dar în fine… Luându-mă împreună cu ei în cabină, în „situațiile de zbor” descrise în această carte, Emil și Tavi mi-au amintit că oamenii de fapt nu au joburi, ci responsabilități importante. Un mesaj valoros transmis de autori este că, dacă te respecți atât pe tine, cât și pe cei pe care îi influențezi prin ceea ce faci și dacă tratezi experiențele trecutului ca pe niște ocazii de a învăța, atunci vei ajunge la destinația pe care ți-o dorești. — Ömer Tetik, CEO Banca Transilvania

Despre Autor

EMIL DOBROVOLSCHI este pilot la Tarom din 1994 și a urcat toate treptele ierarhiei profesionale:  copilot pe avionul Antonov 24, comandant de aeronavă și instructor pe avionul ATR 42/72, comandant și instructor-examinator Airbus 320 și Airbus 310, pilot de recepție și control și comandant al misiunilor speciale – deplasările membrilor Guvernului și ale președintelui României.

Are o vastă experiență managerială, ocupând de-a lungul anilor diverse funcții de conducere în compania Tarom, cea mai importantă fiind cea de Director Operațiuni Zbor.

Este și un speaker pasionat, fiind invitat frecvent la nenumărate evenimente, unde le vorbește oamenilor tocmai despre profesionalism și motivație.


OCTAVIAN PANTIȘ este unul dintre cei mai apreciați autori români de business. A scris Musai List (editura Publica, 2012), de departe cea mai vândută carte din categoria ei, audiobook-urile Time Management, Practical Leadership, Change Management și Communication Skills și este coautor al cărții SHIFT, publicată în întreaga lume. Este unul dintre cei mai vechi antreprenori din piața de training și consultanță din România, activând din 1998.

Compania sa, Qualians, a fost declarată de patru ori Partner Country of the Year de rețelele internaționale din care face parte și de două ori Compania de Training a Anului în România.

Ca trainer a câștigat o serie de premii – „Trainer of the Year”, „Best Speaker” –, dar un loc aparte îl păstrează Premiul pentru Training primit la Gala CARIERE 10 Ani, pentru „standardul înalt și pasiunea aduse industriei de training”. Este membru al USA National Speakers Association.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

 • Musai List

  Musai List

  Preț normal: 49,00 lei

  Special Price 39,20 lei

 • Dark Cockpit

  Dark Cockpit

  Preț normal: 55,00 lei

  Special Price 44,00 lei

Opinia cititorilor