Minighid de tranzacţii financiare

Strategia de urmare a tendinţelor pieţei pentru obţinerea de mari câştiguri
  • Titlul original: The Little Book of Trading
  • Ediția I 2015, paperback
  • Traducător: Cristian Vechiu
  • Dimensiuni: 12 x 17 cm
  • 248 pagini
  • ISBN: 978-606-722-055-1

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Minighid de tranzacţii financiare face parte din seria Cărți mici, profituri mari, un proiect al editurii Publica susținut de Erste Asset Management.

Având la bază experiența bogată a lui Covel în domeniul finanțelor, dar și observațiile unora dintre cei mai de succes traderi, această carte identifică instrumentele, conceptele, psihologiile și filosofiile care vă vor ajuta să vă sporiți capitalul și să-l țineți în siguranță, chiar și atunci când va apărea o nouă bulă economică sau când vom fi loviți de o nouă criză financiară.

Cu fiecare sfat venit din partea unui trader de top sau a unei firme de tranzacții care a reușit să depășească performanța fondurilor mutuale, acest Minighid îi învață pe cei care își doresc să fie investitori prudenți cum să facă bani ca și cum ar fi de o viață în lumea tranzacțiilor.

Cartea prezintă, de asemenea, și un nou argument revoluționar, anume că fondurile mutuale, alegerea clasică a oamenilor în materie de investiții pentru a-și asigura o pensie liniștită, nu mai pot fi demne de încredere.

Minighid de tranzacții financiare dezvăluie secretele traderilor care tranzacționează în funcție de tendințe, oferindu-vă libertatea de a activa pe orice piață: a ratei dobânzilor, a cuprului, a valutei, a acțiunilor etc.
Addison Wiggin, autoarea best-sellerului The Demise of the Dollar, director executiv al Agora Financial, LLC

În Minighid de tranzacții financiare, Michael Covel a adunat la un loc sfaturi de la unii dintre cei mai mari traderi ai zilelor noastre. Dacă veți ignora aceste adevăruri esențiale, veți vedea într-o zi cum vi se vor pulveriza conturile.
Van K. Tharp, PhD, președinte al Van Tharp Institute

Dacă sunteți în căutare de mari profituri, strategia de cumpărare și menținere a pozițiilor nu vă va fi de folos. În Minighid de tranzacții financiare, Covel face profilul investitorilor care nu doar că au supraviețuit crizei financiare, ci s-au și îmbogățit de pe urma acesteia.
Mebane T. Faber, cofondator și director de investiții al Cambria Investment Management

Despre Autor

MICHAEL W. COVEL este antreprenor, scriitor, profesor, regizor de filme documentare și trader. De peste zece ani, oferă consultanță pentru diferiți investitori, traderi, fonduri hedge și bănci. În 1996 a fondat TurtleTrader.com, o arhivă cu informații și date despre tranzacții recunoscută la nivel internațional, care a fost accesată de peste zece milioane de vizitatori. Primul său documentar, Broke: The New American Dream, despre criza din perioada 2007-2009, a fost lansat în 2009.

Opinia cititorilor