Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe

Cum obțin oamenii de succes și mai mult succes
 • Titlul original: What Got You Here Won't Get You There
 • Ediția I 2012, bandă desenată
 • Traducător: Mihai Pascu
 • Dimensiuni: 17 x 24 cm
 • 64 pagini
 • ISBN: 978-606-8360-16-4

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

„Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe” este o scurtă adaptare grafică a bestsellerului internațional cu același titlu, un proiect al editurii Publica susținut de Stand For Development.

Poate că o simplă greșeală măruntă – un comportament pe care de-abia îl observi – e, în fapt, lucrul care te ține departe de locul în care vrei să ajungi. Marshall Goldsmith ne explică faptul că oamenii se descurcă bine în ciuda anumitor obiceiuri decât din cauza lor – și că au nevoie mai degrabă de o listă cu lucrurile „de evitat” decât de o listă cu lucruri „de făcut”.

Astfel, vei descoperi:

 • De ce a-ți dori să câștigi tot timpul poate dăuna succesului tău.
 • De ce sinceritatea e cea mai bună tactică împotriva favoritismelor.
 • De ce a inventa scuze nu are nicio scuză.

 

„Învățând, perseverând, poate și cu un pic de noroc, ajungem la un moment dat să avem succes. Se pare că aici este un punct critic, o capcană uneori greu de depistat. Este acel moment în care procesul de dezvoltare deseori se oprește și asta pentru că am atins SUCCESUL ca STARE, iar „busola“ nu mai arată nimic și pierdem drumul către SUCCESUL ca PROCES.” Adrian Paraschiv, Senior Partner & Trainer Stand For Development, The Knowledge Transfer Company

„Cu stilul său fermecător, aproape ștrengăresc, Marshall e capabil să atace problemele incomode într-un mod neinvaziv. Drept rezultat, nu numai liderul se perfecționează, ci întreaga echipă odată cu el.” George Borst, CEO, Toyota Financial Services

Despre Autor

Dr. Marshall Goldsmith a fost de curând nominalizat drept unul dintre cei mai influenți 15 gânditori din lume în materie de afaceri, în cadrul unui studiu bienal efectuat la nivel global și sponsorizat de cotidianul The Times din Londra. I‑au mai fost oferite și alte aprecieri de către:

 • American Management Association – top 50 al gânditorilor și liderilor care au influențat managementul executiv în ultimii 80 de ani;
 • Institute for Management Studies – premiul pentru întreaga carieră (unul dintre cele două acordate vreodată);
 • Wall Street Journal – top 10 al formatorilor de management executiv;
 • Forbes – cei mai apreciați 5 traineri de senior management;
 • Economic Times (India) – topul trainerilor de senior management din America;
 • Fast Company – eminent trainer de directori executivi al Americii.

Marshall este unul dintre foarte puținii consultanți de management care au lucrat cu peste 120 de directori executivi importanți și cu echipele lor de management. Volumul Ce te‑a adus aici nu te va duce mai departe a fost best‑seller Wall Street Journal și a fost recompensat cu Premiul „Harold Longman“ pentru cartea de afaceri a anului.

Ilustrații de Shane Clester

La vârsta de 6 ani, Shane Clester a înțeles că cei mai mulți oameni nu sunt mulțumiți de slujbele lor. Chiar dacă pe atunci desena roboți doar ca să‑și demonstreze că poate, a decis, la acea vârstă, să‑și transforme joaca de‑a artistul într‑o meserie. Pe măsură ce a crescut, însușindu‑și nuanțele artei, entuziasmul inițial al lui Shane a evoluat spre fascinație. La începutul anilor 2000, Shane a studiat pentru o vreme sub îndrumarea lui Jim Garrison, renumit pentru cursurile de anatomie artistică și pentru abilitățile sale tehnice. Ulterior, Shane s‑a mutat din Arizona în California, unde a primit o puternică lecție de viață: trebuie să studiezi ca să poți deveni un artist, iar apoi trebuie să înveți afacerea de a fi un artist.

Printre clienții săi s‑au numărat editurile de benzi desenate IDW, Hasbro, Scholastic, Macmillan și publicația The Times. Dintre numeroasele sale proiecte, Shane se mândrește cel mai mult cu propriul roman grafic Skate Farm: Volumul 2, cu Mi Barrio, adaptarea sub formă de bandă desenată a memoriilor lui Robert Renteria intitulate From the Barrio to the Board Room și cu adaptarea în aceeași formă a volumului Principele de Niccolò Machiavelli.

Opinia cititorilor