Drumul tău către succes

12 paşi pentru a ajunge la viaţa pe care o visezi
  • Ediția I 2016, paperback
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 272 pagini
  • ISBN: 978-606-722-164-0

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 55,00 lei

Special Price 38,50 lei

Descriere

Detalii

Fiecare persoană are ținte și visuri mărețe. Toți ne dorim împlinire financiară, personală, familială și spirituală. Totuși sunt prea puțini cei care ajung să își trăiască visul. Această carte conține sinteza a zeci de ani de experiență acumulată de Brian Tracy în toată lumea, combinată cu pragmatismul și aplicabilitatea la mentalitatea și condițiile din România, venite din partea lui Lorand. Vei găsi acele elemente care te vor ajuta să obții tot ce îți propui într-un timp relativ scurt.

Pasiunea, energia și viziunea care există în fiecare persoană dornică să realizeze ceva în viață sunt resurse mult prea prețioase pentru a fi pierdute. Putem și trebuie să lăsam ceva în urma noastră. Cartea de față este despre cum să facem acest lucru.

Dan Isai, CEO SaladBox

Întreaga carte este o lecție despre determinare și perseverență. Până la urmă, lumea succesului este a celor care știu să vadă în fiecare piedică o piatră de temelie. O sursă imensă de motivație, un exemplu practic de succes și un ghid al vieții pe care am visat-o.

Andreea Raicu


CITIND CARTEA VEI AFLA:

CUM să îţi creşti rapid veniturile şi cum să atingi independenţa financiară.
CUM să îţi creezi o viaţă minunată de familie şi cum să îţi stabileşti şi să îţi îndeplineşti obiectivele  privind sănătatea şi bunăstarea.
CUM să îţi reduci numărul de ani de muncă asiduă în vederea atingerii aceluiaşi nivel de realizare şi de recompense, pe care acum l-ai atinge într-un număr mai mare de ani.

Despre Autor

LORAND SOARES SZASZ este unul dintre cei mai apreciați traineri, speakeri și antreprenori români. A fost desemnat, de două ori consecutiv, cel mai bun speaker din România în cadrul Business Days și este autorul a patru cărți despre afaceri. Lorand inspiră mii de oameni în fiecare lună la seminariile și workshopurile sale, dar și online, pe Facebook și pe blog, în cadrul unei comunități de peste 250 000 de membri.

BRIAN TRACY este președinte și CEO al Brian Tracy Internațional, o companie specializată în trainingul și dezvoltarea indivizilor și a companiilor. A oferit consultanță unui număr de peste 1 000 de companii  și, în calitate de speaker și leader de seminarii, vorbește anual unui număr de peste 250 000 de oameni. Este autorul a peste 70 de bestselleruri traduse în 42 de limbi de circulație internațională. A conceput și a produs peste 500 de programe audio și video de învățare, printre care bestsellerul Psychology of Achievement, tradus în 28 de limbi străine. Este căsătorit și are patru copii.

Opinia cititorilor