Work Rules!

Informații din interiorul Google, care vor schimba modul în care trăiți și lucrați
  • Titlul original: Work Rules!
  • Ediția I 2017 paperback
  • Traducător: Raluca Chifu
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 504 pagini
  • ISBN: 978-606-722-238-8

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Work Rules! este un proiect al editurii Publica, susținut de Ascendis.

„Petrecem mai mult timp muncind decât făcând orice altceva. Nu este corect ca experiența serviciului să fie demotivantă și dezumanizantă într-o asemenea măsură”, spune Laszlo Bock, fostul director pentru Operațiuni de Personal al companiei care a transformat interacțiunea dintre lume și cunoaștere.

Inspirată din cele mai recente cercetări în domeniul economiei comportamentale și bazată pe o înțelegere profundă a psihologiei umane, Work Rules! oferă exemple din mai multe domenii, respectiv din companii celebre, dar care sunt niște locuri de muncă îngrozitoare, sau din firme puțin cunoscute, dar care obțin rezultate spectaculoase, deoarece își prețuiesc și își ascultă angajații.

Bock ne poartă prin interiorul Google, una dintre cele mai explozive companii din istorie, pentru a demonstra motivele pentru care apare permanent printre cei mai buni angajatori din lume. Astfel, 15 ani de cercetare și dezvoltare intensivă sunt transpuși într-o serie de principii ușor de aplicat, indiferent dacă aveți o echipă de o singură persoană sau de câteva mii.

O adevărată capodoperă.

Forbes.com

Un profil interesant al unei companii inovatoare, care continuă să schimbe lumea.

Kirkus Reviews

Anecdotele despre fondarea sau istoria Google și discuțiile despre teoria managementului, psihologie și economie comportamentală creează împreună o lectură fascinantă și accesibilă.

Publishers Weekly

Din poziția sa de VP People Operations, Laszlo Bock a contribuit decisiv la cultura organizațională a Google – unul dintre cei mai iubiți angajatori ai ultimului deceniu. Cartea dezvăluie ingredientele acestui succes. Ca fapt divers, Laszlo Bock s-a născut în România, în 1972.

Ascendis

Despre Autor

Laszlo Bock a lucrat la Google, unde a condus departamentul de HR (care poartă denumirea de Operațiuni de Personal) și unde a fost responsabil cu atragerea, dezvoltarea, angajarea și bunăstarea angajaților Google. Experiența sa anterioară include funcții de conducere la General Electric, consultanță de management la McKinsey & Company și diverse posturi în start-upuri și organizații nonprofit.

În timpul colaborării cu Bock, Google a primit de peste 30 de ori titlul de „Cel mai bun angajator” și peste 100 de premii ca angajator de top. În 2010, revista Human Resources Executive l-a numit „Directorul de Resurse Umane al Anului”.

Opinia cititorilor