C#caturi spuse de tata

  • Titlul original: Sh*t My Dad Says
  • Ediția I 2017, paperback
  • Traducător: Florin Tudose
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm
  • 176 pagini
  • ISBN: 978-606-722-277-7

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Părăsit de iubită după o relație îndelungată, Justin Halpern se trezește la 28 de ani locuind în casa părintească, împreună cu tatăl său de 73 de ani. Sam Halpern, „care seamănă cu Socrate, doar că e mai furios și are părul mai dezordonat”, nu a fost niciodată omul care să vorbească pe ocolite, așa că, odată revenit în casa părinţilor, Justin începe să înregistreze toate caraghioslâcurile spuse de tatăl său.

Cugetările filosofice ale domnului Halpern sunt urmărite azi pe Twitter de aproximativ două milioane de oameni, fiul său reușind să compună în cartea de faţă o poveste biografică grozav de amuzantă și emoţionantă, o poveste despre maturizare, pornind de la cele mai bune vorbe de duh ale tatălui său. O istorie americană, desfășurată pe terenurile de baseball ale Ligii Mici, în restaurantele Denny`s, în timpul unor excursii necruţătoare cu familia și, cel mai adesea, în bucătăria familiei Halpern, în faţa bolurilor cu cereale. C#caturi spuse de tata este portretizarea autentică, haotică și amuzantă a unei relaţii tată-fiu, povestită de o nouă voce de forţă a comediei.

O carte dată naibii de bună! Foarte amuzantă, foarte obraznică, foarte adevărată. Ceva absolut proaspăt, într-o vreme în care suntem sufocaţi de corectitudinea politică, în care pot trece zile bune până când întâlnești un om cu picioarele pe pământ.
Janet Evanovich, Time Magazine

Amuzantă de-ţi sare berea pe nas citind-o.
Maxim

Justin Halpern scoate trăsnete de râs din buzunarul său, cu ușurinţa cu care ar juca zaruri în curtea casei. Știe să treacă, în câteva rânduri, de la isterie la dezgust și apoi la emoţie – fără pic de efort. C#caturi spuse de tata este o carte cu adevărat amuzantă.
Laurie Notaro, autoarea cărţii The Idiot Girls` Action-Adventure Club

Tatăl lui Justin Halpern e coleg de spirit cu Aristotel și cu nenorocitul de Winston Churchill. E sclipitor, iar cartea fiului său e delirant de amuzantă.
A.J. Jacobs, autorul cărţii The Know-It-All

Despre Autor

JUSTIN HALPERN și-a creat în vara lui 2009 un cont de Twitter în care și-a propus să arhiveze vorbele de duh, necenzurate și condimentate din belșug, ale tatălui său. În interval de o lună, @shitmydadsays a devenit o senzaţie a internetului. Cugetările lui Sam Halpern sunt urmărite azi de peste 2,5 milioane de oameni numai pe Twitter și Facebook. Justin Halpern este și coscenaristul și coproducătorul serialului de televiziune $#*! My Dad Says (WarnerBros/CBS), jucat de actorii William Shatner, Nicole Sullivan, Will Sasso și Jonathan Sadowski. În prezent își împarte timpul între Los Angeles și casa părinţilor săi, din San Diego.

Opinia cititorilor