Minighid de cicluri ale pieței de capital

Cum să profiți de pe urma tiparelor de evoluție a cotațiilor bursiere

  • Titlul original: The Little Book of Stock Market Cycles
  • Ediția I 2014 paperback
  • Traducător: Diana Dorobanțu
  • Dimensiuni: 12 x 17 cm
  • 240 pagini
  • ISBN: 978-606-722-011-7

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Minighid de cicluri ale piețelor de capital face parte din seria Cărți mici, profituri mari, un proiect al editurii Publica susținut de Erste Asset Management.

Dacă ești în căutarea unei alternative sigure și confirmate la strategiile convenționale de tip cumpără și păstrează, atunci cartea scrisă de Jeffrey A. Hirsch îți este dedicată. Acest minighid:

• Prezintă cicluri economice pe termen lung de boom/faliment, precum și tendințe pe termen scurt care cuprind cele mai bune ore, zile, săptămâni și luni ale anului pentru a tranzacționa
pe piață.

• Îți arată cum să folosești strategiile ușor de implementat, care au dovedit că pot depăși piața în peste 85% din cazuri.

• Explorează în profunzime efectele pe termen lung și scurt ale factorilor exogeni cheie asupra pieței, inclusiv războiul, pacea, inflația, schimbările politice și multe altele.

Sunt un consumator avid de orice scriere a lui Jeff – iar acest nou tur de forță, despre ce s-a întâmplat și ce nu pe piețele de capital, nu face excepție - și ar trebui să fie un moment de revelație pentru majoritatea investitorilor, amatori sau profesioniști.

Ken Fisher, CEO Fisher Investments și editorialist Forbes

Stock Trader's Almanac a fost biblia ciclurilor pieței în ultimii 46 de ani, relatând despre fluxurile și refluxurile piețelor și oferindu-ne o viziune definitorie asupra istoriei. Jeff Hirsch distilează acel lung canal de înțelepciune în acest minighid ajutându-ne să discernem ciclurile importante de zgomotul din fiecare zi. Fie că este vorba de investitorul matur sau de novicele începător, această carte te va ajuta să treci prin ceața volatilității pentru a-ți găsi drumul către investițiile de încredere.

John Mauldin, președinte Millennium Wave Advisors


Jeffrey Hirsch a scris o biblie a ciclurilor piețelor
de capital pe care investitorii o vor privi ca pe un ghid neprețuit.

Sam Stovall, Chief Equity Strategist, S&P Capital IQ

Despre Autor

JEFFREY A. HIRSCH este Chief Market Strategist al Magnet Æ Fund, președinte al Hirsch Organization, redactor-șef al Stock Trader's Almanac și coautor al Commodity Trader's Almanac. J. A. Hirsch apare frecvent la CNBC, CNN, Bloomberg sau FOX Business în dezbateri despre ciclurile pieței, sezonalitate, modele de tranzacționare, previziuni și trenduri financiare.

Opinia cititorilor
Traducerea nu e grozava.... - (20.03.2016)
E chiar ciudata traducerea asta folosnid termeni ca "piete-urs" si piete-taur" !!! Cand citesti asta simti ca te zgarie pe minte.... e chiar mai rau decat Windows tradus in romana....pt mine e greu de inteles atitudinea traducatorului........chiar daca am presupnune ca nu are legatura cu pietele financiare , e greu de inteles cu a acceptat acesti termeni editura !!!