Minighid de profituri mari din acţiuni cu preţ mic

Motivul pentru care nu vei mai cumpăra niciodată o acţiune de peste zece dolari
  • Titlul original: The Little Book of Big Profits from Small Stocks
  • Ediția I 2015, paperback
  • Traducător: Diana Dorobanţu
  • Dimensiuni: 12 x 17 cm
  • 176 pagini
  • ISBN: 978-606-722-030-8

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Minighid de profituri mari din acţiuni cu preţ mic face parte din seria Cărți mici, profituri mari, un proiect al editurii Publica susținut de Erste Asset Management.

Bineînțeles că oricine a lucrat pe Wall Street îți va putea spune că investițiile în acțiunile cu prețuri mici necesită cunoștințe aprofundate. Îmi place însă că abordarea lui Hilary este onestă și directă, nu numai în ce privește prezentarea acestui tip de acțiuni, dar și prin avertizarea cititorilor privind potențialele pericole care trebuie evitate.

Oricine, care caută o recenzie aprofundată a lucrurilor „de făcut" și „de evitat" când vine vorba de investiții în acțiuni cu preț mic, ar trebui să adauge această carte în biblioteca lor despre investiții. Acest minighid este de mai mare ajutor atunci când vrei să descoperi acțiuni la preț mic care merită dolarii tăi.

Louis Navellier

Hilary Kramer este unul dintre cei mai cunoscuți investitori din America. În acest minighid, Hilary ne dezvăluie rețeta ei personală pentru generarea de profituri pe Wall Street.

Matthew Valencia, editor al secțiunii U.S. Finance, The Economist

Perspicacitatea solidă a lui Kramer de a alege corect în universul investițiilor a adus clienților ei sume importante de bani, dar i-a și protejat de pierderi. Sfaturile investiționale ale lui Kramer sunt la fel de vitale precum oxigenul.

Elizabeth MacDonald, Fox Business

Hilary Kramer este curajoasă și îndrăzneață – oferindu-le cititorilor curajul de a încerca o nouă abordare pentru a obține randamente investiționale care le vor schimba viața.

Paul Taylor, editor al secțiunii Business Technology, Financial Times

Despre Autor

Hilary Kramer este editor al site-urilor GameChangers, Breakout Stocks Under $5 și High Octane Stocks (toate aparținând InvestorPlace Media). De asemenea, este colaborator permanent al MarketWatch.com, Forbes.com și comentator la Nightly Business Report. Hilary are o experiență investițională de peste 25 de ani, mai întâi ca analist, apoi ca manager de portofoliu, bancher de investiții și manager de fonduri hedge, perioadă în care a administrat și tranzacționat peste 5 miliarde de dolari.

Opinia cititorilor