Presentation Zen – ediția a doua

Idei simple despre designul și susținerea prezentărilor
  • Titlul original: Presentation Zen
  • Ediția II 2020, paperback, full color
  • Traducător: Mihaela Sofonea și Raluca Chifu
  • Dimensiuni: 19 x 23 cm
  • 312 pagini
  • ISBN: 978-606-722-383-5

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 119,00 lei

Special Price 95,20 lei

Descriere

Detalii

Garr Reynolds, autorul bestsellerului despre designul și susținerea prezentărilor, cu peste 150 000 de copii vândute, se întoarce cu ediția revizuită a cărții sale clasice, Presentation Zen.

Arătându-ne că există un mod mai bun de a ne adresa publicului, prin simplitate și povești, Garr atacă ideea convențională de „prezentare cu slide-uri” și vă împărtășește propriile principii pentru a crea și a susține prezentări provocatoare, de succes. În această ediție nouă, autorul include exemple recente din care să vă inspirați și oferă tehnici pentru a elimina zgomotul și sursele de distragere a atenției din lumea modernă, interacționând cu publicul într-un mod cu adevărat semnificativ. Cea de-a doua ediție Presentation Zen combină principii solide de design și concepte de simplitate Zen, pentru a vă pregăti să creați prezentări mai simple, mai eficiente, care vor fi apreciate, reținute și, mai mult decât atât, puse în aplicare.

Presentation Zen ne-a schimbat viețile mie și clienților mei. Filosofia și abordarea explicate atât de elegant în cartea lui Garr vă vor inspira publicul. Nici nu vă gândiți să mai susțineți vreo prezentare fără ea!
Carmine Gallo, autorul The Presentation Secrets of Steve Jobs

Garr a schimbat modul în care înțelegem puterea prezentărilor. Mai mult, el a învățat o întreagă generație de comunicatori cum să se descurce mai bine. De neratat!
Seth Godin, autorul Asta înseamnă marketing

Dacă vă pasă de calitatea și claritatea prezentărilor voastre – și așa ar trebui –, luați această carte, citiți fiecare pagină și urmați-i sfaturile. Presentation Zen este un clasic contemporan.
Daniel H. Pink, autorul Drive și A vinde e omenește

Despre Autor

Garr Reynolds este autorul bestsellerurilor Presentation Zen, Presentation Zen Design și The Naked Presenter, figură autoritară în domeniul designului și al susținerii de prezentări. Speaker și consultant celebru, are printre clienţii săi numeroase companii din Fortune 500.

Scriitor, designer și muzician premiat, în prezent este profesor de management la Universitatea Kansai Gaidai din Japonia.

Garr a fost trainer corporatist la Sumitomo Electric și manager de relații cu grupurile de utilizatori din toată lumea la Apple, Inc.

Blogul său popular poate fi găsit la presentationzen.com. Locuiește cu familia în zona rurală a prefecturii Nara din Japonia.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor