Minighid de investiții bazate pe valoare

  • Titlul original: The Little Book of Value Investing
  • Ediția I 2014, paperback
  • Traducător: Mihaela Sofonea
  • Dimensiuni: 12 x 17 cm
  • 224 pagini
  • ISBN: 978-606-722-003-2

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Minighid de investiții bazate pe valoare face parte din seria Cărți mici, profituri mari, un proiect al editurii Publica susținut de Erste Asset Management.

Capacitatea de a lua decizii investiționale avizate poate avea un impact semnificativ asupra vieții dumneavoastră. Vă poate furniza o pensie confortabilă, vă poate permite să vă trimiteți copiii la colegiu, oferindu-vă libertatea financiară de a vă satisface dorințele de tot felul. Iar investițiile inteligente, care se regăsesc în arta și știința principiilor investițiilor bazate pe valoare, nu sunt inaccesibile. Nu necesită decât înțelegerea câtorva principii sănătoase, pe care oricine cu o inteligență medie le poate stăpâni.

Christopher H. Browne

Uitați de specialiștii de pe Wall Street. Uitați de toate cărțile de investiții. Nu vă sunt de ajutor. În schimb, această carte vă este de folos. Chris Browne face diferența.
Jean-Marie Eveillard, First Eagle Funds

Nu există cineva mai bun ca Christopher Browne atunci când vorbim de investiții bazate pe valoare.
Roger Lowenstein

Christopher Browne a lucrat alături de Ben Graham și Warren Buffet. În această carte, Chris ne prezintă o serie de sfaturi investiționale de bun-simț desprinse din experiența sa de 40 de ani pe piețele de capital care vor transforma orice investiție bazată pe valoare într-un real succes.
Byron R. Wien, Pequot Capital Management

Unul dintre cei mai de succes investitori ne explică cum funcționează investițiile bazate pe valoare, cum să recunoaștem valoarea dintr-o acțiune și cum să folosim aceste informații pentru a ne spori valoarea portofoliului.
Glenn Hubbard, profesor de economie și finanțe, Columbia Business School

Despre Autor

Christopher H. Browne este managing director la Tweedy, Browne Company LLC și președinte al Tweedy, Browne Funds, grup de investiții în fonduri mutuale. Browne a făcut parte din boardul director al programului de investiții și comportament financiar al Harvard's John F. Kennedy School of Government. În prezent, Chris Browne este membru al consiliului de administrație al The Rockefeller University.

Opinia cititorilor