Maşina de vânzări perfectă

Cum să-ţi turbopropulsezi afacerea aplicând neîntrerupt 12 strategii-cheie
  • Titlul original: The Ultimate Sales Machine
  • Ediția I 2016, paperback
  • Traducător: Mihaela Sofonea
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 408 pagini
  • ISBN: 978-606-722-173-2

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Chet Holmes a fost numit ,,cel mai mare expert în domeniul dezvoltării afacerilor din America”. Și-a ajutat clienții să-și spulbere atât compeția, cât și propriile așteptări. Sfaturile sale începeau cu un concept simplu: concentrați-vă! În loc să încercați să aplicați 4 000 de strategii, concentrați-vă neîntrerupt doar asupra câtorva aptitudini esențiale care fac cu adevărat diferența în procesul de dezvoltare al afacerii voastre.

Mașina de vânzări perfectă vă arată cum să vă rafinați și să vă consolidați toate aspectele afacerii, dedicând doar o oră pe săptămână fiecărei zone de impact pe care doriți să o îmbunătățiți. Exact cum un tenismen își exersează doar reverul câteva ore bune pe săptămână pentru a-și perfecționa stilul de joc, și voi vă puteți îmbunătăți în mod sistematic fiecare sector-cheie al afacerii. În această carte, Holmes oferă câteva strategii pentru:

- Management: instruiți-vă angajații să lucreze mai inteligent, nu mai mult
- Marketing: deveniți vizibili în piață prin intermediul site-ului web, a campaniilor de promovare, a târgurilor comerciale și a relațiilor publice
- Vânzări: perfecționați-vă fiecare etapă a acestui proces lucrând la vânzări și nu doar în vânzări.

Mașina de vânzări perfectă vă va aduce atât pe voi, cât și compania voastră pe calea spre succes și, mai important decât atât, vă va ajuta să rămâneți pe acest drum!


Mi-am construit prima afacere aducând-o pe locul 59 în rândul companiilor private cu cea mai rapidă creștere din America, iar pe cea de-a doua am făcut-o să producă 85 de milioane de dolari în doar 21 de luni. Am folosit conceptele lui Chet în ambele companii și pur și simplu nu există nimeni altcineva care să aibă la îndemână căi atât de puternice și totuși atât de practice de a dezvolta companiile. Și îmi place la nebunie ideea că, pentru a fi nemaipomenit, nu ai nevoie decât de douăsprezece lucruri, nu de 4 000. Acest fapt s-a dovedit a fi extrem de adevărat în viața mea.

Scott Hallman, CEO, Business Growth Dynamics, Inc.


Aceasta este de departe cea mai bună carte de vânzări pe care am citit-o vreodată, și am citit sute. Ca lider a peste cincisprezece companii și angajator a peste șase sute de oameni, pot spune cu sinceritate că aceasta este o carte la care voi reveni decenii în șir. A. Harrison Barnes, CEO, Juriscape

O campanie holistică de vânzări și marketing, care funcționează. Booklist

Un ghid puternic și captivant despre stăpânirea fundamentelor care propulsează vânzările prospere. Kirkus Reviews

Despre Autor
CHET HOLMES a fost trainer, un geniu în strategie, un expert în dezvoltarea afacerilor și un speaker renumit. Printre cei aproape 1 000 de clienți ai săi s-au numărat companii precum Pacific Bell, NBC, Citibank, Warner Bros., GNC, Wells Fargo, Estée Lauder, Merrill Lynch și W.R. Grace, precum și afaceri mici, din toate domeniile. Holmes a conceput sute de campanii publicitare și sisteme de vânzări pentru sute de domenii de activitate.
Opinia cititorilor