Minighid de investiţii cu dividende mari

O formulă sigură pentru profituri garantate
  • Titlul original: The Little Book of Big Dividents
  • Ediția I 2015, paperback
  • Traducător: Mihaela Sofonea
  • Dimensiuni: 12 x 17 cm
  • 216 pagini
  • ISBN: 978-606-722-031-5

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Minighid de investiţii cu dividende mari face parte din seria Cărți mici, profituri mari, un proiect al editurii Publica susținut de Erste Asset Management.

În Minighid de investiții cu dividende mari, Chuck Carlson, expert în acțiuni care oferă dividende, le prezintă investitorilor avizi de dividende un plan de acțiune. Veți afla cum să evitați capcanele, să găsiți oportunități și să construiți un portofoliu care generează dividende mari și sigure cu ușurință, prin intermediul formulei DMS (Dividende Mari și Sigure). Dacă aveți un oarecare spirit de aventură, Carlson vă oferă ce vă doriți și vă va învăța cum să găsiți dividende mari și sigure provenind din acțiunile străine, acțiuni preferențiale, FIT-uri, trusturi de investiții imobiliare și altele. Plină de observații și sfaturi practice, această resursă de nădejde:

• conține instrumente simple, strategii și recomandări pentru găsirea dividendelor mari și sigure;
• vă ajută să alcătuiți un portofoliu complet, care vă aduce bani din dividende în fiecare lună;
• vă arată care sunt acțiunile ce plătesc cele mai mari dividende, incluzând datele de încasare a plăților;
• și multe altele.

Chuck Carlson este unul din acei oameni rari din domeniul consultanței în investiții, care combină strategii solide de investiții cu un stil abordabil. Ideile și sugestiile prezentate în Minighid de investiții cu dividende mari pot servi ca plan de acțiune pentru investitorii care mizează pe achiziție și deținere, dar și pentru investitorii axați pe o abordare tactică.

John F. Tierney, director executiv, Van Kampen Investments

Orice investitor are nevoie de două lucruri pentru a avea succes: un mod de a selecta acțiunile potrivite pentru un portofoliu și un mod de a se asigura că portofoliul continuă să crească de-a lungul timpului. Noua carte a lui Chuck Carlson vi le oferă pe amândouă. Minighid de investiții cu dividende mari este neprețuită.

Robert Sheard, autorul best-sellerurilor The Unemotional Investor și Money for Life

Dacă sunteți în căutarea unei soluții investiționale care a trecut testul timpului, atunci citiți despre formula DMS (Dividende Mari și Sigure) a lui Chuck Carlson și despre cum vă puteți construi un portofoliu capabil să prospere și să supraviețuiască în 2010 și în viitor.

Ben Fulton, director administrativ și șef al Global ETFs, Invesco PowerShares

Despre Autor

Charles B. Carlson este CEO al Horizon Investments Services LLC, o companie de consultanță în investiții și management financiar. Este, totodată, CEO al Horizon Publishing care publică newslettere de investiții. Principala publicație, Dow Theory Forecasts, apare săptămânal din 1946 și este unul dintre cele mai vechi newslettere de investiții din țară. Carlson este autor de bestselleruri și este citat regulat în Wall Street Journal, Barron's și Money. Este invitat frecvent la CNBC, Bloomberg TV și CNN.

Opinia cititorilor