Efectul de platou

Spargerea barierelor în drumul spre succes
  • Titlul original: The Plateau Effect
  • Ediția I 2013, paperback
  • Traducător: Irina Henegar
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 344 pagini
  • ISBN: 978-606-8360-56-0

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Efectul de platou este un proiect al editurii Publica, susținut de UniCredit Țiriac Bank.

Poate ați auzit povestea despre puii de elefant și dresorii de la circ. În trecut, puii de elefant erau legați de un picior cu o cătușă mare, legată de un lanț, legat la rându-i de un țăruș înfipt în pământ. Puiul se putea deplasa, dar nu putea rupe lanțul, așadar viața lui se desfășura într-un cerc restrâns în jurul unui țăruș. Era blocat înăuntrul acestui cerc, definit de circumferința lui. Puii de elefant se transformă în timp în creaturi greoaie, puternice, masive, iar ca animal adult ar putea foarte ușor să se elibereze din lanț. Doar că nu fac niciodată acest lucru. Elefantul învață de mic care este spațiul în care trebuie să trăiască și nici nu-și poate imagina că viața lui s-ar putea schimba în vreun fel.

Mulți dintre noi suntem precum elefanții. Ne definim viața prin cercurile în care intrăm, evaluând ceea ce putem sau nu putem face exclusiv în funcție de experiența anilor. Cei din jur ne privesc ca pe niște elefanți uriași legați de un lanț minuscul. Aceasta duce la apariția majorității platourilor. Această carte vă va ajuta să alegeți o nouă direcție și, în orice stadiu al vieții v-ați afla, să vă lărgiți lumea în care trăiți.

De-a dreptul uimitor, o carte care-i va ajuta pe cititori să facă schimbări majore în viața lor. Publishers Weekly

Cartea scrisă de Bob Sullivan și Hugh Thompson este ghidul perfect pentru a ști cum să te ridici de jos atunci când muști din țărână. Daniel H. Pink, autor A vinde e omenește (Publica, 2013)

Bob Sullivan și Hugh Thompson au identificat acel lucru care ne transformă viețile într-un chin continuu, ne epuizează de energie și ne îndepărtează de succes. Plină de povești revelatoare, de informații inedite și sfaturi utile, Efectul de platou este o lectură obligatorie pentru toți cei care doresc să-și ușureze drumul către succes. David Allen, autor Getting Things Done

Argumentul UniCredit Țiriac Bank

Înainte de toate, Bob Sullivan și Hugh Thompson ne învață cum să învățăm și ce să facem atunci când ajungem în punctul în care batem pasul pe loc. O carte pe care o recomandăm cu mare convingere!

Despre Autor

Bob Sullivan și Hugh Thompson au împreună o experiență de peste 40 de ani în studiul antreprenoriatului. Bob Sullivan este jurnalist de investigație la NBC News și MSNBC.com și autorul bestsellerurilor Gotcha Capitalism (2007) și Stop Getting Ripped Off (2009). Hugh Thompson este matematician, profesor de calculatoare și tehnologia informației și speaker care-i învață pe directorii executivi cum să-și ferească compania de Hazardul Secolului XXI.

Opinia cititorilor