Ce mi-a șoptit o vrăbiuță

Confesiunile unei minți creative
  • Titlul original: Things A Little Bird Told Me
  • Ediția I 2014, paperback
  • Traducător: Mihai Pecingine
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 256 pagini
  • ISBN: 978-606-8360-89-8

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 47,20 lei

Special Price 33,04 lei

Descriere

Detalii

Plecând de la titlul de „Tocilar al anului“, conferit de revista GQ, şi ajungând unul dintre cei mai influenţi oameni din lume, conform revistei Time, Biz Stone înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiţi. Dar toţi îl cunosc drept cofondatorul creativ, efervescent, amuzant, cuceritor de optimist şi remarcabil de perspicace al Twitterului – platforma de social media care a schimbat de una singură modul în care funcţionează lumea contemporană. În această carte, Biz vorbeşte despre eşec, importanţa vulnerabilităţii, ambiţie şi cultură organizaţională. În lumea lui Biz:

Oportunităţile pot fi fabricate.
Rezultatele bune apar odată ce abandonezi un mod linear de gândire.
Creativitatea este inepuizabilă.
A pune întrebări nu te costă nimic.
Succesul personal şi global se obţine întotdeauna prin empatie.

Ce mi-a șoptit o vrăbiuță este o poveste emoționantă de viaţă, amuzantă şi edificatoare deopotrivă, în care Biz se destăinuie până la capăt, oferindu-i cititorului darul perspectivei atunci când vine vorba de asumarea riscurilor, schimbarea vieţii personale şi schimbarea lumii.

Arianna Huffington

Cele mai multe relatări despre succesul antreprenorial se învârt în jurul unor personalităţi solitare care îşi întrec de fiecare dată concurența. Dar povestea spusă de Biz Stone este o interesantă şi deseori extrem de amuzantă părăsire a acestei tradiţii: o poveste a colaborării, a împărtăşirii şi a puterii care se naşte în mijlocul unei comunităţi.

Steven Johnson, autorul cărții De unde vin ideile bune

Biz Stone ne împărtăşeşte toate secretele succesului pe care le-a descoperit de-a lungul timpului. I-am recomandat să nu facă asta. Dacă nu te simți inspirat şi îmbogăţit de această carte, înseamnă că nu ai citit-o.

Stephen Colbert

O lectură obligatorie pentru oricine care caută să-şi folosească potenţialul creativ.

Charles Best, fondator şi director executiv al platformei DonorsChoose.org

Despre Autor

Biz Stone s-a născut în Boston, Massachusetts, în 1974. În ultimii zece ani, Stone a dezvoltat proiecte de mare amploare care susţin schimbul liber de informaţii. Este cofondatorul platformei Twitter, Inc şi consilierul mai multor startupuri din domeniul tehnologiei. Recrutat de compania Google la începutul anilor 2000, Stone l-a cunoscut şi a colaborat cu Evan Williams – mai târziu cei doi urmau să investească în propriul lor startup, părăsind compania Google. Twitter a fost fondat în 2007.

Stone a fost desemnat de revista Time drept unul dintre cei mai influenți oameni din lume.

Opinia cititorilor
Multumesc pentru cadou - (17.03.2021)
Am primit această carte minunată in prima mea comandă de pe Publica. Nu am avut încă timp sa o citesc dar după prima răsfoire pare captivantă.