Minighid de fonduri de hedging

Ce trebuie să ştii despre fondurile de hedging, dar managerii acestora nu îţi vor spune
  • Titlul original: The Little Book of Hedge Funds
  • Ediția I 2015, paperback
  • Traducător: Diana Dorobanţu
  • Dimensiuni: 12 x 17 cm
  • 272 pagini
  • ISBN: 978-606-722-058-2

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Minighid de Fonduri de Hedging face parte din seria Cărți mici, profituri mari, un proiect al editurii Publica susținut de Erste Asset Management.

Minighid de Fonduri de Hedging este o lectură esenţială pentru oricine vrea să investească în acest domeniu profitabil, dar misterios. Cartea oferă instrumentele şi informaţiile necesare pentru a înțelege modalităţile prin care fondurile de hedging au crescut atât în ceea ce priveşte dimensiunea, cât şi importanţa în cadrul comunităţii investiţionale.

Explorând toate aspectele, de la tehnicile financiare pe care managerii fondurilor de hedging le folosesc pentru a reduce riscul, pentru a crește  randamentele şi pentru a minimiza corelaţia cu pieţele de acţiuni şi obligaţiuni, până la multitudinea de strategii investiţionale pe care le aplică, această carte vă garantează toate cunoştinţele necesare. Cel mai important lucru este că anulează concepţia predominant greşită că investiţiile în fondurile de hedging sunt mai riscante decât cele în alte clase de active.

Anthony Scaramucci pare să realizeze inimaginabilul – invită oamenii în lumea plină de mister, inaccesibilă şi complicată a fondurilor de hedging. Plin de informaţii valoroase, anecdote vesele şi poveşti spuse de specialiștii în domeniul fondurilor de hedging, acest ghid lipsit de jargoane, este scris cu claritate şi uşor de înţeles.

Gary Kaminsky, editor Pieţe de Capital, CNBC

Nu vă lăsați păcăliți de titlul cărţii. Anthony Scaramucci vă prezintă toate lucrurile pe care ar trebui să le cunoaşteți despre industria secretă şi deseori neînţeleasă a fondurilor de hedging. Din experienţa sa amplă de la Goldman Sachs până la poziţia de top din cadrul SkyBridge Capital, Anthony oferă cititorului informaţii de care până acum a avut parte doar un număr mic de privilegiaţi. Folosind o exprimare succintă şi simplă, Scaramucci explică istoria fondurilor de hedging şi efectele acestora asupra pieţelor globale. Anthony preia tot „jargonul de pe Wall Street” şi îl explică într-un mod care nu poate fi trecut cu vederea. Dacă v-ați întrebat vreodată ce se întâmplă în spatele uşilor unora dintre cele mai mari fonduri de hedging din lume, atunci această carte vi se potriveşte!

Guy Adami, director Executiv, optionMONSTER, colaborator al emisiunii Fast Money a CNBC

Despre Autor

Anthony Scaramucci este fondator şi partener al SkyBridge Capital, o companie globală de investiţii alternative şi consultanţă. În 2011 a primit premiul Ernst & Young pentru Antreprenorul Anului la categoria Servicii Financiare.

Este membru al boardului Warrior Gateway, al Fundaţiei pentru Limfom şi al Fundaţiei pentru Cancer Cerebral. Face parte şi din boardul de supraveghere al Şcolii de Arte şi Ştiinţe a Universităţii Tufts şi este membru al Comitetului NYC de Servicii de Consultanţă Financiară şi al Business Executives for National Security. Este autorul cărţii Goodbye Gordon Gekko: How to find your fortune without losing your soul şi un colaborator frecvent al CNBC.

Opinia cititorilor