Pachet 2+1 Peter Wohlleben

Ofertă valabilă în perioada 29.08—15.09.2019

Disponibilitate: În stoc

Prețul pachetului în configurația actuală: 114,00 lei

Prețul pachetului în configurația actuală: 114,00 lei

114,00 lei
Descriere

Detalii

Peter Wohlleben s-a născut în 1964 și de mic și-a dorit să devină ecologist. A studiat silvicultura și s-a angajat la administrația forestieră, iar în prezent administrează o pădure din munții Eifel, unde încearcă să protejeze copacii seculari. Peter a fost invitat în nenumărate emisiuni TV, ține prelegeri și conferințe, și este autorul mai multor cărți despre păduri și protecția mediului.

Viața secretă a copacilor a fost un instant-bestseller, preferința publicului regăsindu-se și în aprecierile criticilor literari. Cartea face lumină în desișul întunecat al pădurilor și ne dezvăluie aspecte surprinzătoare despre capacitățile nebănuite ale copacilor. Wood-Wide Web, expresia folosită de autor în carte pentru a reda modalitatea de comunicare a copacilor, a fost larg preluată în media. Informativă și relaxantă, scriitura lui Wohlleben ne învață să prețuim minunile naturii.

De-a lungul timpului, Peter Wohlleben a însoțit familii și clase de elevi în plimbările lor prin pădure, astfel că a adunat multe dintre curiozitățile copiilor pe această temă. Auzi cum vorbesc copacii? este versiunea bestsellerului „Viața secretă a copacilor” adaptată pentru cei mici — cu povestiri formulate și mai savuros, alături de ilustrații simpatice.

Pădurea este o carte practică, plină de informații prețioase și instrucțiuni de bună-purtare în mijlocul naturii.

Pachetul nu se cumulează cu alte promoții disponibile pe site.

Opinia cumpărătorilor