Pachet special: cartea Munca și revista DOR

Cu ocazia discuției online dintre James Suzman cu Cristian Lupșa în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Resurse Umane din 31 martie, am creat acest pachet special. 


Pachetul special poate fi achiziționat cu 30% discount. Prețul pachetului nu se cumulează cu alte promoții disponibile pe site.


Disponibilitate: În stoc

Prețul pachetului în configurația actuală: 60,00 lei

* Câmpuri obligatorii

Prețul pachetului în configurația actuală: 60,00 lei

60,00 lei
Descriere

Detalii

Detalii despre evenimentul online în cadrul căruia va avea loc discuția antropologului și autorului bestsellerului Munca, James Suzman cu Cristian Lupșa, editor DORGala Premiilor de Excelență în Resurse Umane.

Cartea Munca a surprins, încă de la lansare, o lume întreagă care parcă a uitat să-și răspundă la întrebări importante legate de modul în care trăim și cum și de ce muncim. Autorul și psihologul organizațional Adam Grant spunea: „De prea mult timp, concepțiile noastre despre muncă sunt dominate de economiști obsedați de insuficiența resurselor și de productivitate. În calitate de antropolog, James Suzman este aici pentru a schimba acest lucru. Studiez problema muncii de două decenii și nu-mi amintesc ultima dată când am aflat atât de multe despre acest subiect într-un singur loc. Această carte este un tur de forță.” 

Cel mai recent număr al revistei DOR (#47) este despre conflictele și granițele dintre noi, despre indicatorii de singurătate și efectul accelerator al pandemiei asupra tuturor aspectelor din viața noastră. Restul, care par diferiți, devin din vecini sau colegi, „celălalt”. „Ceilalți” devin, în scurt timp, „dușmanul”. Fără să ne dăm seama, ajungem într-un conflict: trasăm granițe unde nu erau și începem să ținem cu dinții de identitatea și adevărul nostru. Numărul are două coperți, pe ambele fiind actrița și regizoarea Alina Șerban, a cărei spectacol de la Teatrul Național din București, Cel mai bun copil din lume, spune povestea devenirii ei ca artistă, femeie romă și povestitoare care crede că putem crea poduri între noi, spunându-ne povești.

Opinia cititorilor