Pachetul care binedispune

Acest pachet poate fi achiziționat cu 39% discount.Prețul pachetului nu se cumulează cu alte promoții disponibile pe site.


Disponibilitate: În stoc

Prețul pachetului în configurația actuală: 135,00 lei

Prețul pachetului în configurația actuală: 135,00 lei

135,00 lei
Descriere

Detalii

În acest pachet am adunat câțiva dintre cei mai amuzanți autori publicați de noi. Care nu se dau înapoi de la a spune lucrurile așa cum sunt.

Desigur, când vorbim de cărți amuzante, mulți se gândesc la David Sedaris, unul dintre cei mai buni autori de satiră contemporani. În pachetul de față am inclus cea mai recentă carte tradusă în limba română (penultima publicată în original): Însușirea bunului găsit.

Radu Negoiță reusește să ne transmită chestiuni foarte serioase (de genul: confortul nostru), într-un context lung (gândește-te la rată bancară de 30 de ani), dar într-un mod extrem de amuzat, mai ales pentru cei care-s atenți și la detalii (unele planuri din carte au mici informații care te vor face să râzi cu voce tare). Toate de mai sus în cartea Disconfort Residence.

O să vă cam usture este o relatare a comedianului Adam Kay despre trecutul lui ca medic junior într-un spital din Anglia, cu toate bucuriile, suferințele, sacrificiile și birocrația înnebunitoare. Cu toate acestea, cartea este și o scrisoare de dragoste și de prețuire adresată celor care, la un moment dat, s-ar putea să vă țină viața în mâini.

Una dintre cărțile noastre preferate, O hiperbolă și jumătate, este un must-read. Bill Gates a spus: „Nu e o hiperbolă să spun că ador modul lui Allie Brosh de a vedea și de a descrie situații cu spiritul de observație al unui om de știință, cu creativitatea unui artist și cu hazul unui comedian.”

Justin Halpern a creat în 2009 celebrul cont de Twitter @shitmydadsays, cont care aduna vorbele de duh, necenzurate și condimentate din belșug, ale tatălui său. C#caturi spuse de tata este portretizarea autentică, haotică și amuzantă a relației tată-fiu, dar și o poveste despre maturizare.

Opinia cititorilor