Pachet autor: Simon Sinek

Cele cinci bestselleruri semnate de Simon Sinek pot fi achiziționate împreună, cu 35% discount. Prețul pachetului nu se cumulează cu alte promoții disponibile pe site.


Disponibilitate: În stoc

Prețul pachetului în configurația actuală: 175,00 lei

Prețul pachetului în configurația actuală: 175,00 lei

175,00 lei
Descriere

Detalii

Cu studii de antropologie culturală și drept, Simon Sinek a surprins lumea cu discursul său TED bazat pe mesajul cărții Începe cu De ce, precum și cu un viral la începutul anului 2019 despre munca cu milenialii. Munca sa este dedicată misiunii de a construi o lume în care cei mai mulți dintre noi să se trezească inspirați, să se simtă în siguranță la locul de muncă și să se întoarcă împliniți acasă.

Chiar dacă într-un joc infinit regulile sunt schimbătoare și nu există un punct final definit, liderii excelenți sunt cei care gândesc dincolo de paradigma „termen scurt” versus „termen lung”. Ei sunt cei care știu că nu contează următorul trimestru sau următoarele alegeri; contează următoarea generație. Liderii excelenți pregătesc organizații mai puternice, mai inovatoare, mai inspirate, capabile să reușească chiar dincolo de durata vieții lor. Mesajul celui mai recent bestseller semnat de Sinek — Jocul infinit — este cu atât mai actual și relevant în această perioadă tulburată, cu cât avem nevoie de lideri adevărați.

Începe cu De ce a convins milioane de oameni să regândească lucrurile pe care le fac atât în viața personală, cât şi în cea profesională sau în organizațiile din care fac parte, a schimbat modul tradițional în care ne raportăm la ce înseamnă un lider autentic și cum reușesc organizațiile moderne să-și inspire angajații.

Descoperă-ţi propriul De ce ne arată cum să punem în aplicare cele mai profunde idei ale lui Simon Sinek pentru a avea mai multă inspirație în ceea ce facem și, prin asta, pentru a-i motiva la rândul nostru pe cei din jur.

Adevăratul leadership nu este bastionul celor care stau în vârf. Este responsabilitatea tuturor celor care fac parte din grup și fiecare dintre noi are responsabilitatea de a proteja Zona de siguranță. Toți trebuie să începem astăzi să facem mici lucruri pentru binele celorlalți... zi după zi. Mai multe în cartea Liderii mănâncă ultimii.

Împreună este mai bine este o carte mică, unică și încântătoare care ne arată într-un mod neașteptat de simplu că… împreună este mai bine. Combină învățăturile pe care Sinek le-a adunat din toată lumea cu o încântătoare fabulă originală și ilustrată.

Opinia cititorilor