Pachet autor: Malcolm Gladwell

Cele șase bestselleruri semnate de Malcolm Gladwell pot fi achiziționate împreună, cu 39% discount. Pachetul nu se cumulează cu alte promoții disponibile pe site.


Disponibilitate: În stoc

Prețul pachetului în configurația actuală: 199,00 lei

Prețul pachetului în configurația actuală: 199,00 lei

199,00 lei
Descriere

Detalii

Malcolm Gladwell este jurnalist, autorul a șase bestselleruri, cofondator al Pushkin Industries și gazdă a podcasturilor Revisionist History și Broken Record. Scriitura lui Gladwell i-a adus multe laude și considerație: a fost inclus pe lista TIME a celor mai influenți 100 de oameni și este considerat unul dintre Top Global Thinkers.

De vorbă cu necunoscuți. Ce ar trebui să știm despre oamenii pe care nu îi cunoaștem – cea mai recentă carte a lui Malcolm Gladwell oferă o examinare solidă a interacțiunilor, a instrumentelor și strategiilor pe care le folosim ca să-i înțelegem pe oamenii pe care nu-i cunoaștem. Deoarece conflictele generate din aceste neînțelegeri au un efect profund asupra vieților noastre și asupra lumii, această carte e un ghid captivant pentru vremurile noastre.

David și Goliat. Outsideri, inadaptați și arta luptei cu giganții – conflictele inegale au parte de lupa lui Gladwell, astfel că cititorii înțeleg mentalitatea învingătorilor.

Cu The Tipping Point Malcolm Gladwell a schimbat felul în care înțelegem lumea, Excepționalii a schimbat felul în care înțelegem succesul, iar Blink a revoluționat felul în care ne înțelegem lumea interioară.

Ce a văzut câinele și alte povestiri ne pune la îndoială ideile preconcepute și nu ne lasă decât să admirăm stilul de eseist talentat al lui Gladwell într-o gamă variată de subiecte.

Opinia cititorilor